HOOGWAARDIGE KWALITEIT, PROFESSIONELE ZORG
Welkom op de website van Tandprothetische Praktijk Prost

Onze praktijk is gevestigd in de wijk Het Lage Land in Rotterdam, centraal gelegen ten opzichte van Terbregge, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank en Prinsenland.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen, aanmeten, repareren en onderhouden van alle uitneembare prothetische gebitsvoorzieningen. U kunt dus bij ons terecht voor een enkele (partiële) prothese tot een volledige prothese (kunstgebit), immediaat prothese of implantaat.

MODERNE PRAKTIJK
In onze moderne praktijk werken wij met de nieuwste apparatuur en technieken volledig zelfstandig aan uw prothese. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Door onze zelfstandigheid is het, in overleg, zelfs mogelijk om uw gebitsprothese binnen 1 dag gereed te hebben en eventueel (nood)reparatie's in het weekend uit te voeren (vraag naar de voorwaarden).

GEEN VERWIJZING TANDARTS NODIG
U heeft geen verwijzing van uw tandarts nodig om een gebitsprothese door een tandprotheticus te laten aanmeten. Vergoedingen van tandprothesen vallen meestal onder de ziektekosten- of aanvullende tandartsverzekering.

BESCHERMD BEROEP
Een tandprotheticus is technisch- en medisch-biologisch opgeleid. Een tandprotheticus valt onder de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en is sinds 1989 een wettelijk beschermde beroepstitel waardoor niet iedereen zich “tandprotheticus” mag noemen.

Tandprothetische Praktijk Prost biedt u dus hoogwaardige kwaliteit prothesen en professionele zorg.



TPP Prost werkt samen met Evident Tandheelkunde in de praktijk van Mondzorg Het Lage Land, voor meer informatie en contactgegevens kunt u op deze website terecht: https://www.mondzorghetlageland.nl/

mondzorg het lage land logo


Binnenkort zijn wij ook gevestigd aan de Reigerlaan 36, 3136 JK Vlaardingen


Onze praktijk is gevestigd op de Duikerstraat 13 in Rotterdam, in de wijk Het Lage Land,
centraal gelegen ten opzichte van Terbregge, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank en Prinsenland.

Tandprothetische Praktijk Prost
Duikerstraat 13
3067 CG Rotterdam

Telefoon: 010 - 34 12 992
B.g.g. of in noodgevallen: 06 - 200 600 64

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
maandag tot en met donderdag: 08:30 - 17.00 uur
vrijdag: 08.30 - 15.00 uur

Route vanuit de richting Den Haag/Amsterdam en Utrecht A20:

  • Afslag 16 Pr. Alexander. Volg richting Pr. Alexander/Centrum.
  • Verkeerslichten rechtsaf de Hoofdweg op. Rechtdoor borden richting Centrum/Dordrecht A16 volgen. 
  • Op de Hoofdweg bij de vijfde verkeerslichten linksaf de Koningslaan op.
  • Eerste kruising links de Duikerstraat op. 
  • Gratis parkeren voor de deur.


Route vanuit de richting Dordrecht A16:

  • Afslag 27 Pr. Alexander. Bij de verkeerslichten linksaf de Hoofdweg op.
  • Tweede verkeerslichten rechtsaf de Koningslaan op.
  • Eerste kruising links de Duikerstraat op. 
  • Gratis parkeren voor de deur.


Met het openbaar vervoer:
Vanaf NS/metro/busstation Alexander RET-bus 36 richting metro Kralingse Zoom. Uitstappen halte Duikerstraat.
1 minuut lopen tot de praktijk.

Routebeschrijving 

Plan zelf uw route (auto, openbaar vervoer of lopend) met Google Maps Google-Maps

TARIEVEN TOT 30 SEPTEMBER 2012
Wij hebben uitstekende kwaliteits- en prijsafspraken met alle grote zorgverzekeraars, waardoor we snel kunnen werken en voor de meeste behandelingen geen machtiging meer hoeven aan te vragen. 

Individuele zorgverzekeraars in Nederland zijn meestal onderdeel van een verzekeringsgroep. Zoek hieronder uw zorgverzekeraar en kijk tot welke verzekeringsgroep deze behoort. Klik op de betreffende verzekeringsgroep om te zien welke afspraken er voor u gelden. Als u op uw eigen zorgverzekeraar klikt, dan komt u op de website van uw zorgverzekeraar. Zo heeft u direct alle informatie bij de hand.

Achmea-groep: o.a. Agis, Zilverenkruis, FBTO, OZF, Interpolis, Prolife, Take Care Now, Avero Achmea
Menzis-groep: o.a. Menzis, Anderzorg, Azivo
CZ-groep: o.a. CZ, Ohra, Delta Loyd
Uvit groep: Unive, VGZ, IZA, Triaz, UMCIZZ

Voor de niet genoemde zorgverzekeraars hanteren wij de tarievenlijst van de Achmea-groep.
De vermelde tarieven zijn geldig tot 31 juni 2012.
U kunt onze tarieven vergelijken met de vergoedingen vanuit uw eigen polisvoorwaarden. Maakt u altijd een afspraak voor een consult zodat wij uw situatie goed kunnen beoordelen en wij u precies kunnen vertellen wat de kosten van uw behandeling zullen zijn. Wij maken voor u een begroting zodat u precies weet waar u aan toe bent.

VERGOEDINGEN
In het algemeen geldt voor basisverzekerden...
Bij een nieuwe volledige prothese: Uw zorgverzekeraar vergoed standaard 75% van uw nieuwe prothese rechtstreeks uit de basisverzekering. Een aanvullende tandartsverzekering kan de resterende 25% voor u vergoeden, of een deel ervan.

Bij een nieuwe implantaat prothese:
Als uw zorgverzekeraar een machtiging heeft afgegeven voor het plaatsen van de implantaten, dan wordt dit volledig vanuit de basisverzekering vergoed. De prothese die daar vervolgens op geplaatst wordt heeft een vaste wettelijke eigen bijdrage van € 250. Maar het is goed mogelijk dat uw aanvullende tandartsverzekering deze eigen bijdrage gedeeltelijk of in zijn geheel vergoedt.

Bij een nieuwe partiële / frame prothese:
Voor een partiële - (gedeeltelijke) of frame prothese is geen vergoeding opgenomen in de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u dus een aanvullende tandartsverzekering te hebben afgesloten. Per polis en zorgverzekeraar verschilt de vergoeding sterk. Wij maken graag een begroting voor u, zodat u bij uw zorgverzekeraar kunt informeren naar de voor u geldende vergoedingen.

Reperatie
Volledige prothese: wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Partiële prothese : wordt alleen vergoed vanuit de tandartsverzekering. Implantaat prothese : wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Rebasing
Volledige prothese: wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Partiële prothese : wordt alleen vergoed vanuit de tandartsverzekering. Implantaat prothese : wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Hoeveel moet u precies bijbetalen...
Een vraag die we vaak krijgen is 'Hoeveel moet ik bijbetalen?'. Een vraag die we het liefst direct voor u willen beantwoorden. Maar helaas gaat dat niet altijd. Het bedrag dat u moet bijbetalen is namelijk afhankelijk van meerdere factoren:

  • Welke behandeling wordt bij u uitgevoerd?
  • Bij welke zorgverzekeraar bent u verzekerd?
  • Heeft uw zorgverzekeraar in hetzelfde kalenderjaar al meer tandheelkundige kosten voor u vergoed?
  • Heeft u uw eigen risico (€ 220 in 2012) van hetzelfde kalenderjaar al aan uw zorgverzekeraar voldaan?
  • Heeft u naast het verplicht eigen risico nog een vrijwillig eigen risico?

U begrijpt het al. Geen enkele situatie is gelijk en daarom hebben wij ook geen pasklaar antwoord. U kunt het beste een afspraak met onze praktijk maken, zodat wij kunnen kijken welke behandeling voor u het meest geschikt is en wat de daaraan verbonden kosten zijn. Tijdens uw consult doorlopen we een aantal gegevens en vragen we uw verzekeringsgegevens op bij uw zorgverzekeraar. Met deze gegevens kunnen wij een juiste begroting voor u maken. Met deze begroting kunt u dan navraag doen bij uw zorgverzekeraar hoe het een en ander verrekend wordt met uw eigen bijdrage en het eigen risico.

Hier kunt u enkele ONT-folders en de Algemene Voorwaarden downloaden:

folder_implantaten folder_kunstgebit folder_tandprotheticus

Vacature


Fulltime/parttime Prothese Technici/Leerling Tandtechnicus (m/v)

Tandprothetische Praktijk Prost vormt, samen met Evident Tandheelkunde, tandheelkundig centrum Mondzorg Het Lage Land.
Binnen deze praktijk werken wij samen met een Tandarts, Tandarts-Implantoloog, Mondhygiënisten en Tandartsassistenten.
Voor ons tandtechnisch laboratorium zijn wij op zoek naar zowel ervaren, als nieuw op te leiden fulltime/parttime
Prothese Technici/Leerling Tandtechnicus (m/v).

Functie omschrijving:

Binnen onze praktijk werk je in een mooi en ruim tandtechnisch laboratorium, met de nieuwste methodes en de modernste apparatuur.
Als fulltime/parttime Prothese Technici/Leerling Tandtechnicus ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen, repareren en onderhouden van prothetische voorzieningen. Je werkt hierbij zowel zelfstandig als in teamverband, onder begeleiding van één van onze behandelaren.

Profiel:

Voor deze functie zoeken wij een klantvriendelijke, dienstverlenende persoonlijkheid, die accuraat, flexibel en stressbestendig is. Verder ben je collegiaal en representatief, beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat wij bieden:

Tandprothetische Praktijk Prost biedt je een zeer afwisselende, zelfstandige en veelzijdige functie binnen een jonge, sterk groeiende praktijk met veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en scholing.
Naast een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Tandtechniek, bieden we je volop doorgroeimogelijkheden en een collegiale en informele werksfeer binnen in een leuk en gezellig team.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf hierin, stuur dan je motivatie, inclusief pasfoto en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Oscar Prost via 010-3412992 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.