DE TANDPROTHETICUS WEET ALLES VAN UW KUNSTGEBIT
Het kan zijn dat u op een gegeven moment toe bent aan een (nieuw) kunstgebit.
Een kunstgebit is een uitneembare gebitsprothese. Een gebitsprothese is de meest gebruikte oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen. Veel mensen in Nederland dragen een gebitsprothese. Dit zijn er inmiddels meer dan 3 miljoen.
Een kunstgebit kan worden toegepast wanneer alle tanden en kiezen ontbreken. We spreken dan over een volledige prothese. Bij het ontbreken van één tand of kies, of een aantal, kunnen we een gedeeltelijke (partiële) prothese aanmeten.
Tegenwoordig is de kwaliteit van een kunstgebit zo goed dat het vrijwel niet op valt dat iemand een prothese draagt.

WERKWIJZE
Wij hebben de juiste technische- en medische kennis in huis om voor u een prothese aan te meten en vervaardigen dat precies bij u past. Vanaf uw eerste bezoek tot het moment dat u het kunstgebit in uw mond geplaatst krijgt werken wij zelfstandig aan uw nieuwe kunstgebit. Hierbij luisteren wij goed naar uw persoonlijke wensen. Na een aantal bezoeken beoordelen wij samen met u het proefkunstgebit dat wij speciaal voor u hebben gemaakt. Samen controleren wij nauwkeurig de stand van de tanden, de esthetiek en de functie. Veranderingen zijn in dit stadium nog mogelijk. Zodra wij het samen eens zijn over uw proefkunstgebit, maken wij het kunstgebit af en plaatsen wij het in uw mond.

WAARVOOR KUNT U BIJ DE TANDPROTHETICUS TERECHT?
- Advies/informatie
- Beoordelen van het huidige kunstgebit
- Reparatie
- Vernieuwen van het kunstgebit
- Een gedeeltelijk kunstgebit
- Een kunstgebit op implantaten
- Nazorg

ZIEKTEKOSTENVERZEKERING
De meeste ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van de tandprotheticus in het pakket. Desondanks hebben wij onze tarieven op onze website opgenomen. Informeer echter altijd even bij uw zorgverzekeraar over de kosten/vergoedingen voor een gebitsprothese.Volgende >

tpp-Prost_kunstgebit_vervaardigen